tag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post1151273230521255757..comments2023-10-16T08:24:33.663-07:00Comments on Què hi ha de postres?: Torró de massapà, fruita i pinyons. Ramon Juanolahttp://www.blogger.com/profile/01493212161418681423noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-78120093206688223392012-12-11T14:35:20.451-08:002012-12-11T14:35:20.451-08:00Hola Ramon genial, si el tingués ara no podria esp...Hola Ramon genial, si el tingués ara no podria esperar a Nadal!<br />Gràcies per voler participar a la iniciativa de Caldes bull amb la Marató (t'ho escric aquí pq no he sabut veure el teu correu)<br />Una abraçadaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-22533847628583308302012-12-11T08:27:47.802-08:002012-12-11T08:27:47.802-08:00Impresionant Ramon!!
T'ha quedat perfecte de c...Impresionant Ramon!!<br />T'ha quedat perfecte de confiteria!!Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-53338030961693136932012-12-09T05:07:54.283-08:002012-12-09T05:07:54.283-08:00Moltes gracies Ramón.
Ja et dire com m'ha qued...Moltes gracies Ramón.<br />Ja et dire com m'ha quedat...<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-59086485766420791842012-12-09T03:30:11.799-08:002012-12-09T03:30:11.799-08:00Gemma, al punt del sucre te de estar a 118ºC es te...Gemma, al punt del sucre te de estar a 118ºC es te de mirar amb un termòmetre de liquits un grau mes o menys canvia la textura de la massa, al punt de fil fluix costa una mica de trobar. Els rovells del ou no i te de averi gens de clara.<br />Moltes gracies a tu. Ramon Juanolahttps://www.blogger.com/profile/01493212161418681423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-7502110877023621312012-12-09T00:47:03.228-08:002012-12-09T00:47:03.228-08:00Jo el faig sense els pinyons. Ara ja el tinc prepa...Jo el faig sense els pinyons. Ara ja el tinc preparat però la propera vegada ho faré amb pinyons que segur que també els hi agradará.<br />Per cert, et volia consultar del turro de gema. L'almivar a d'estar a punt de fil fluix? <br />Gracies.<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-80226316684532637512012-12-08T23:24:13.806-08:002012-12-08T23:24:13.806-08:00ualaaa doncs jo aquest no el coneixia! pero si sem...ualaaa doncs jo aquest no el coneixia! pero si sembla un panellet farcit! jajaj ha de ser deliciós! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-50949447869644986002012-12-08T13:27:47.298-08:002012-12-08T13:27:47.298-08:00Mira que n'arriba a ser de bo aquest, és una p...Mira que n'arriba a ser de bo aquest, és una preciositat!VISCalacuinahttps://www.blogger.com/profile/03972103820999405709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-12445562035588519582012-12-08T12:16:19.168-08:002012-12-08T12:16:19.168-08:00Molt bé Ramon. T'ha quedat perfecte:
petonsMolt bé Ramon. T'ha quedat perfecte: <br />petonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-46961315958852022252012-12-08T09:29:32.025-08:002012-12-08T09:29:32.025-08:00Que bonic, Ramon!! Millor que el d'algunes pas...Que bonic, Ramon!! Millor que el d'algunes pastisseries!! APuntat!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com