tag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post2426034869636205842..comments2023-10-16T08:24:33.663-07:00Comments on Què hi ha de postres?: Rebosteria de pasta de full (triangles)Ramon Juanolahttp://www.blogger.com/profile/01493212161418681423noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-48449157497119673202013-09-06T10:51:41.830-07:002013-09-06T10:51:41.830-07:00Quina bona pinta! I segur que estaven boníssims. E...Quina bona pinta! I segur que estaven boníssims. Enhorabona!<br /><br />Ah i passat pel meu bloc, hi tens una sorpresa.<br />Tot fet a casa<br />http://totfetacasa.blogspot.com.es/2013/05/he-rebut-un-premi.html<br /><br />Una abraçada!Neus Beltran i Masgorethttps://www.blogger.com/profile/03809186412338165128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-29332063086693314792013-09-06T09:23:59.327-07:002013-09-06T09:23:59.327-07:00Hola Ramon
Demà tinc gent a sopar i m'acabes d...Hola Ramon<br />Demà tinc gent a sopar i m'acabes de donar una idea, els faré farcits de massapà i crema!<br />La pasta de full es èxit assegurat!Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-34942249452329626562013-09-04T10:53:13.862-07:002013-09-04T10:53:13.862-07:00Ho copio! Molts cops no tinc temps per opinar, per...Ho copio! Molts cops no tinc temps per opinar, però per a mi cap blog ni web de postres et supera.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/18350608688564062299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-6521597332146057682013-09-03T06:04:43.809-07:002013-09-03T06:04:43.809-07:00A mi sempre m'ha fet mandra fer la massa i tir...A mi sempre m'ha fet mandra fer la massa i tiro de súper com tu o fins i tot congelades...La pasta de full és un univers!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-45821615136895900142013-09-03T02:54:51.137-07:002013-09-03T02:54:51.137-07:00Que ben fetes, Ramón! Semblen de pastisseria!! No,...Que ben fetes, Ramón! Semblen de pastisseria!! No, millor encara, que segur que aquestes encara són més fresques!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-50035178768974348802013-08-31T11:59:32.947-07:002013-08-31T11:59:32.947-07:00Boníssims, i molr ben explicats!Boníssims, i molr ben explicats!VISCalacuinahttps://www.blogger.com/profile/03972103820999405709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-59096233529529418132013-08-31T02:20:51.428-07:002013-08-31T02:20:51.428-07:00que bons! i facils! ets un artista! petonsque bons! i facils! ets un artista! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1896342969654101235.post-28756415972957434342013-08-30T05:35:37.143-07:002013-08-30T05:35:37.143-07:00Ostres ramon quin goig que fa aquesta safata.........Ostres ramon quin goig que fa aquesta safata............ m'ha agradat molt aixi de posar massapà a sobre ........ahora he vist perque queden tan cuixents per sobre: <br />Gràcies per compartir. <br />petonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.com