dimarts, 7 d’agost de 2012

Coques de pasta de full i cabell d'àngel


Aquí teniu les coques de pasta de full amb cabell d'àngel i cireres vermelles o verdes. Senzilles de fer, bé de preu i molt bones. Comencem:

Ingredients:
- massa de pasta de full
- cabell d'àngel
- cireres
- sucre
- melmelada d'albercoc

Aquí tenim la meitat de la massa de la recepta de la pasta de full.
He empolsinat la taula de treball i amb l'ajuda d'un corró he estirat la massa. Ha de quedar d'uns 8 mm de gruix. Amb un "talla pastes" rodó les he tallat. (el "talla pastes" ha de ser molt fi sino es solden els fulls).
Amb un corró he estirat la massa per a que quedés amb el doble de largada.
En un vas s'hi posa un ou, es bat amb una forquilla i les pintem de sobre amb un pinzell.
 Posarem a sobre cabell d'àngel i cireres vermelles o verdes.
Les ensucrem.
Tindrem el forn calent a 200ºC. La safata freda el farà baixar a uns 170ºC. Aquesta serà la temperatura que hem de tenir durant el temps de coure.
Després de 25 minuts (dependrà de si són grosses o petites)
En un cassó hi posem una mica de melmelada d'albercoc, aigua i sucre. Ho posem al foc i ho deixem bullir un minut. Ho passem per un colador i amb un pinzell les pintem.
Les he posat sobre una safata amb blonda

Ja tenim una altra recepta feta: bona, maca i ben brillant!!!! La propera entrada farem Ulleres de pasta de full.

4 comentaris:

  1. Ohhhhhhhhh Ramon amb el que m'agrada la pasta de full ........... fa temps qu eno en veig a cap pastisseria . Bonissimes:
    Petons

    ResponElimina
  2. Caram! Acabo de fer-ne pero amb crema pastissera...!!!
    Es que son tant bones...
    Petonets.

    ResponElimina