dimecres, 17 d’octubre de 2012

Panellets de coco


I avui fem els panellets de massapà i coco. Per fer-los hem de tenir el massapà per fer panellets i 100 g de coco ratllat. Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pes d'aproximadament 485 g.

Aquí tenim la massa de massapà amb 250 g de farina d'ametlla.
Hi afegim el coco i amb les mans el barregem.
Tallarem la massa per la meitat, amb les mans l'estirarem fent dos cilindres i amb una rasqueta, farem trossets de 15 g cada un.
Agafarem un trosset i el voltarem amb les mans per a que ens quedi rodó.
Amb els dits li farem una punteta com es veu en la fotografia. 
Els posem sobre una safata de forn una mica separats.
Tindrem el forn a 210ºC i hi posarem la safata.
Es couen 5-6 minuts. Si no agafen color s'engega una mica el grill. Han de tenir una ombra de color però han de ser tous de dintre. Si es couen en excés s'esquerden.
Els posem sobre una safata amb blonda.

I en la propera entrada farem panellets de palet d'ametlla.

6 comentaris:

  1. molt bons també!! aixx els panellets que ja arriben!!! m'encanta la forma del coco....és la caracteristica que els diferencia dels altres! petons

    ResponElimina
  2. Ja vas per feina, Ramon! Són els meus preferits, els de coco, tot i que jo els faig només amb clara d'ou i sucre. Que bonica, aquesta forma, té molta gràcia! Petons

    ResponElimina
  3. Són dels més fàcils de fer! a casa els fem amb el coco escaldat i després banyats amb xocolata, un pecat semblant a un bombó.

    ResponElimina
  4. Hola guap@ tu

    i que bons els de coco, a casa agraden molt
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Els meus preferits! per davant dels de pinyons...Algú s´havia de saltar la norma, no?

    ResponElimina
  6. A mi també m'agraden més els de coco!!! T'han quedat maquíssims!

    ResponElimina