Arriba l'hora de fer un pastís de
pasta de full amb crema i fruites naturals. Aquí el teniu.
Amb les proporcions d'aquesta recepta
sortirà un pes d'aproximadament 600 g.
La base de pasta de full.
La crema pastissera 250 g de llet.
Amb una mànega amb broca llisa de 8 mm he omplert la base, uns 8
mm de gruix
Sobre el pastís hi posem amb una mica
de gràcia la fruita tallada a trossets: raïm, plàtan, mandarina, pinya, kiwi,
poma... la fruita que vulgueu.
En un cassó s'escalfa gelea de poma, la deixem bullir uns segons. Amb un pinzell petit es
pinta, amb molt de compte, per donar-li brillantor i que la fruita no
s'oxidi.
També es pot fer amb confitura d'albercoc: s'escalfa en un cassó confitura d'albercoc amb una mica d'aigua i sucre. La deixem bullir uns segons i la passem per un colador per a que no hi hagi grumolls. Amb un pinzell el pintem.
També es pot fer amb confitura d'albercoc: s'escalfa en un cassó confitura d'albercoc amb una mica d'aigua i sucre. La deixem bullir uns segons i la passem per un colador per a que no hi hagi grumolls. Amb un pinzell el pintem.
La varietat de la fruita, una al costat
d'altre, i els seus colors, li dóna un disseny ben maco.
L'he posat sobre una safata amb blonda.
Hola Ramon!!
ResponEliminaSóc una fidel seguidora del teu bloc.
Feia dies que em tenies preocupada, no publicaves res.
Gràcies per lo bé que ens expliques les teves receptes.No fallen mai!!!
Precisament ahir vaig buscar la teva recepta de panallets per tenir.la preparada.Surten excel.lents!!
Espero que hagis gaudit força de les sardanes en aquest Sant Martirià.Nosaltres tb vam ser.hi
Fins aviat!!!