dissabte, 24 de març del 2012

Bunyols de bacallà


Avui farem els bunyols de pasta chous i bacallà. Són més un aperitiu que unes postres, la pasta és salada i com que no porta sucre, costa molt que agafin color. Per això tenen aquest color pàl·lid però són ben cuits i bons.

Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pes de bunyols d'aproximadament 630 g.




Ingredients:

1 = Les mesures de la pasta choux. 
2 = 250 g de bacallà esmicolat .
Es posa el bacallà esmicolat en la pasta i amb una espàtula es barreja.
Ja ho tenim a punt per coure.
Escalfarem l'oli 180ºC.
Amb una cullera posarem a la paella petits trossets de pasta.
Quan estan cuits d'un costat els anem girant.
Els deixem coure de l'altre costat.

Es treuen.

I els posem en una safata.


I aquí tenim els bunyols de vent de pasta chous i bacalla.

4 comentaris:

  1. Ramon que bons aquests bunyols de bacallà. Tot un clàssic que sempre trionfen.
    Petons

    ResponElimina
  2. Jo,alguna vegada, també els faig de pasta choux i realment queden boníssims..
    Petonets.

    ResponElimina
  3. ummmmmm!!! ens passem al salat que bé.. !!!
    >.<
    CARMEN

    ResponElimina