dimarts, 6 de març del 2012

Pastís de Trufa


Ara muntarem el pastís de Trufa. Per muntar-lo hem de tenir tres preparats diferents: pa de pessic, nata i la trufa. Aquest pastís de trufa l'he omplert de nata, a la part del mig. El podem adornar amb unes rodonetes de nata, boletes o fideus de xocolate.
Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pastís d'aproximadament 870 g.

Muntatge:
Es talla el pa de pessic per la meitat amb un ganivet de serreta i s'omple la part del mig de nata (300 g de nata). En deixarem una mica per decorar. 
Es tapa el pa de pessic amb l'altre meitat.
Amb un ganivet he posat una mica de nata a les parets i trufa a la part de sobre per a que quedi ben pla. Després amb la pistola pastissera he fet l'acabat.(400 g de trufa)
L'adornarem amb unes rodonetes de nata, boletes de xocolata.

Tallat.


I ara prou pastissos. Anem per fer bunyols que s'acosta Setmana Santa!!!!!!!!!!!!!

                                       

9 comentaris:

  1. Quina bona pinta que té aquest pastis !!! T'ha quedat de cine .
    Fins aviat

    ResponElimina
  2. Un pastís com aquest a casa meva té l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  3. ostres, jo en tinc que fer un la setmana que be, pero al revés...o sigui, farcit de trufa i recobert de nata.
    per cert, et volia preguntar, si el congelo quedará bé? I quan de temps abans el trec del congelador?
    Moltes gracies.
    petonets.

    ResponElimina
  4. Gemma si que el pots congelar, una petita estona abans treu-rel del congelador ni ha prou, Si el tallàs una mica congelat queden molt mes be els talls, després al pots posar a la nevera i aguanta molt, al revés també quedara be, t'animo a fer-lo. Moltes graciàs ha tu.
    Una forta abraçada.
    Ramon

    ResponElimina
  5. gracies Ramón, quan el fac, ja t'explico com a anat,ok?
    petonets.

    ResponElimina