divendres, 3 d’octubre de 2014

Receptes llibre de pastisseria nº 2



I arriba l'hora de l'entrada del treball d'aquests mesos. Vaig copiar les receptes del bloc, de cremes, masses, pastissos, dolços i tots aquests fulls de paper els he posat un a sobre l'altre, més o menys amb una mica de ordre. I després n'he fet un àlbum de fotos. A sobre de cada recepta hi he posat unes fotos que vaig fer en un viatge a Lanzarote.

Jo, quan estic treballant a la cuina fent dolços, sempre tinc la recepta al meu davant, per no deixar-me cap ingredient i seguir bé el procés.  Amb aquest quadern podreu tenir aquests fulls davant vostre dintre la cuina en un ordenador portàtil o en una tablet. I ja veureu que tot sortirà la mar de bé!

Feu força dolços, però mengeu amb moderació que porten molt sucre, mantega. etc.... i això, per molts de nosaltres, no és gaire saludable.

I ara em toca fer més receptes i continuar fent aquesta feina tant entretinguda.

5 comentaris:

  1. Ramon, això és un luxe!!! Moltes gràcies

    ResponElimina
  2. M'agrada molt aquest recull de receptes que has fet i les fotos de Lanzarote son molt maques.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Ostres! una bona pensada...Ens estem oblidant del paper quan moltíssimes vegades és millor aliat que la tecnologia.

    ResponElimina
  4. MOlt bé Ramon !! .....ara entenc perquè has estat uns mesos tant callat!!
    Petons i molte gràcies

    ResponElimina