dimecres, 21 de novembre del 2012

Cupcakes


Aquí tenim els Cupcakes amb els seus vestidets posats, es poden fer de tots els colors i adornats de mil maneres.

Ingredients:
1 = 500 de mantega
2 = 400 g de sucre fi
Elaboració:
Crema de mantega.
Tallem la mantega a daus petits, els posem en un bol  i aquest al microones o al bany maria, en petites sessions. Després de cada sessió es  remena amb un batedor; al principi, si és dura, li tornem a posar, però amb molt de compte de no passar-se. Ens ha de quedar fina, pero sobretot sempre s'ha d'aguantar en el batedor (veure foto). 
L'he posat en el bol del robot de cuina i a poc a poc hi he afegit el sucre fi, fins que tot ha quedat ben barrejat. Ja tenim la crema de mantega (si el bol és fred s'escalfa una miqueta sobre el fogó de la cuina. També es pot fer amb un batedor a mà o en una batedora elèctrica de dues pales)
Aquí he posat en un bol una mica de crema de mantega i dues o tres gotetes de colorant alimentari rosa. Es barreja amb un batedor.
També n'he fet de color groc. Es poden fer tots els colors que es vulgui. 
He posat la crema de mantega en un mànega amb una broca. Segons el dibuix de la broca tindrem diferents acabats. He fet servir una mànega i una broca per a cada color.
Agafem la base dels Cupcakes.
I els decorem al vostre gust.
Són macos no?, Només empipa una cosa: la quantitat de sucre que porten. Si no fos així, serien saludables, a més de molt bons!!!!!
I ja els tenim fets. M'ho he passat molt bé fent-los.
El dia 13 de novembre amb en Miquel també vàrem fer un altre taller: ens va ensenyar a fer el Bescuit de la Padrina.


A la dreta hi tenim el meu amic Miquel i us puc dir que és una bellíssima persona. Gràcies per tot, Miquel!!!!! Al final del taller, en Miquel, que toca en un grup d'havaneres, agafa la seva guitarra i es posa a cantar, i així acaba el taller en el Centre Cívic de Banyoles, on vivim el dia a dia perquè el demà, ningú l'ha vist.

                                      

7 comentaris:

  1. Què macos Ramon! Aviam si m´animo un dia i en faig.

    ResponElimina
  2. Quin goig que fan aquests cupcakes!! saps que encara no he caigut en la temptació ???? soc una fan de les magdalenes, molt mes sanes, no creus???? petons,

    ResponElimina
  3. quina pinta aquestes cupcakes, mira que et dic que crec que em quedo amb el frosting...la mantega em perd! sou uns artistes, aquesta foto ho diu tot!! continua ensenyant-nos aquestes delicies que hem d'endolçir aquesta vida! petons

    ResponElimina
  4. Quina preciositat, i la foto amb en Costabella, de postal!

    ResponElimina
  5. Ramon, que bé que ho vaig passar als cursos!!! vaig riure molt. Mai havia assistit a cap i la veritat no m'ho esperava que sigués tan divertit. Sort que ets un molt bon pinxe de cuina, en Miquel devia estar molt content de la teva ajuda.
    Aquests cupcakes t'han quedat genials!!! una preciositat i a més ja se que estan boníssims.
    Petons i fins aviat

    ResponElimina