dissabte, 10 de novembre del 2012

Peces de rebosteria

Pastissets de mantega i fideus de xocolata
´
En el taller de pastisseria, després de fer la massa del braç de gitano i coure-la, vàrem tallar dos trossos de massa de 140-120 mm i hi vam posar una mica de mantega a sobre. Els vàrem cargolar igual com hem fet abans i vàrem tallar 14 trossets de 20 mm. Això serà la base.
Amb un ganivet vàrem posar una mica de mantega a les parets i a sobre de cada tros i els vàrem posar en un plat que amb fideus de xocolata, tot donant voltes per a què s'hi enganxin. Els vàrem posar en unes càpsules de paper i amb una mànega pastissera amb mantega  els vàrem decorar.

Pastissets de Sara
Pastissets de mantega i fideus de colors



Vàrem fer 5 peces diferents per cada un i les vàrem posar en un platet tapat amb paper d'alumini i així la gent se'ls va endur a casa seva per tastar-los. Ja tenim mes coses per per posar al calaix de la rebosteria.



El dia 29 de octubre vàrem fer un altre taller al centre cívic de 8 a 10 del vespre. Erem 20 persones i vàrem ensenyar com fer el massapà de fer panellets per la diada de Tots Sants. Vàrem fer 6 classes de panellets, els vàrem coure al forn i quan varen ser freds, vàrem posar una peçaa de cada en 20 platets, un per cadascú. Aquesta entrada va dedicada a tots ells,  moltes i moltes gràcies a tots i a totes per venir i fins un altre!!!!!
Ramon i Neus.


4 comentaris:

  1. Ai, ai, ai!!! Com m'agraden. Fa mandra fer-ne perquè has de fer diverses elaboracions però són una delícia.
    Els teus són ràpids de fer. Què bé oi quan pots gaudir fent aquestes coses?

    ResponElimina
  2. jo voldria provar una de cada, gràcies ! això és el que diria si anés a la pastisseria!! uaauuu quina pintaa! Petons

    ResponElimina
  3. Ets un crak, mira amb quina preciositat ens enlluernes... m´encanten. Petons,

    ResponElimina