Com cada any aquests dies d'abans de Nadal he anat al curs que en Miquel Costabella, mestre pastisser, fa al Centre Cívic de Banyoles. I com cada any quedo sorprés amb tot el que sap. Aprofitant les seves classes, avui farem un torró cruixent de xocolata i el farcirem d'una barreja de praliné, xocolata de llet i neules trinxades. Les proporcions dels ingredients es poden multiplicar o dividir proporcionalment, segons si es vol fer el motlle mes gros o petit. Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pes d'aproximadament de 400 g.
Ingredients:
1 = 90 g de praliné
2 = 25 g de xocolata de llet
Aquí tenim el motlle.
Per encamisar el motlle.
250 g de xocolata negra.
En el mes de desembre les temperatures no són altes i s'ha refredat sense posar-lo a la nevera.
He posat les neules dintre una bossa de plàstic i amb les mans les he esmicolat.
Quan ho tinguem barrejat hi afegim les neules esmicolades.
I ho tornem a barrejar.
Amb una cullera la posem al motlle.
L'he posat dintre de la capseta.
Un tall i es veu de dintre.Amb aquesta mateixa tècnica es poden fer bombons, que sortiran la mar de bons!
Òndia, has tret molt profit d'aquest taller! Jo no sabiua pas si fer-ne, de torrons, però veient el teu ho fas fàcil, Ramon! Felicitats
ResponEliminaUF! aquest te'le penso copiar...quina cosa més bona,
ResponEliminaOh .....m'agrada molt aquest turrò ......... hauré d'anar a comprar praliné:
ResponEliminaPetons
Que bo que ha de ser!
ResponEliminaha de ser un viciiiiii!!! i el praline d'on el treus?? petons
ResponEliminaEl compro a ca la Marina, una botiga d'estris i ingredients per fer pastisseria de Banyoles, Però en comptes de praliné, hi pots posar Nutella. A veure si els fas!
EliminaUna abraçada.
Qué bé t'ha quedat Ramón, ha d'estar molt bo i per fer un regal amb la capseta queda de luxe.
ResponEliminaPetons.
Aquest també és espectacular! Petonets!
ResponElimina