Aquest torró d'avui és una barreja de xocolata blanca, nata, daus de taronja i cointreau, que li dóna un sabor espectacular. Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pes d'aproximadament de 410 g.
Ingredients:
1 = 250 g de xocolata blanca.
1 = 250 g de xocolata blanca.
2 = 50 g de nata.
3 = 50 g de taronja confitada amb daus.
3 = 50 g de taronja confitada amb daus.
Podeu fer-lo en qualsevol motlle, però s'ha de folrar amb paper perquè sinó s'enganxaria en treure'l. Jo aquest l'he
encamisaré amb xocolata blanca i així no s'enganxarà i li donarà consistència.
A partir d'ara els ingredients s'han de barrejar en aquest ordre.
Posem la nata en un cassó i aquest al foc. Quan bulli es tira de cop al plat de la xocolata i amb l'espàtula es barreja.
El vaig fer un dia al vespre i l'endemà al matí el vaig treure del motlle.
L'he posat dintre de la capseta.
Un tall i es veu de dintre.
Si el feu amb un motlle amb paper i en treure'l no queda consistent, feu una capa fina de xocolata per sota, la deixeu refredar, li doneu la volta i una capa a sobre. Amb un ganivet de serreta hi feu aquestes ones. La xocolata és el que el fa ser consistent. Podeu fer-lo més gros però no gaire gruixut, i després tallar-lo de la mida que vulgueu. Ja veureu quin torró tant bo que tindreu!
ramon aquest amb xocolata blanca i daus detaronja ha de ser bonissim.
ResponEliminaPetons
M'agrada molt la idea Ramón!!
ResponEliminaEncara que fa dies que no et comento, la veritat es que no tinc gaire temps, segueixo les tevés entrades,eh!
Que passeu unes bones festes de Nadal!!!
Petonets.
De ben segur que aquests torró triomfa a casa, si tinc una mica de temps el faré, no es veu gens complicat.
ResponEliminaPetons,
oohh ohh, en conec més d'un que es fon amb aquests dolços...ho provare! petons
ResponEliminaQuina temptació que ens presentes avui, Ramon! M'ha entusiasmat.
ResponEliminaDeliciós!! Petonets!
ResponElimina