Després d'aquestes festes de tants torrons, tortells i dolços, farem aquests llaços de pasta de full, cabell d'àngel i cireres.
Ingredients:
1 = Pasta de full, una làmina de 275 g.
2 = 150 g de cabell d'àngel.
3 = cireres confitades.
4 = sucre.
Amb la ajuda d'un metre, un regle i un ganivet he tallat 16 trossets de 50x130 mm. És important l'amplada i llargada si volem que els llaços quedin bé.
Amb una cullera hi he posat el cabell d'àngel.
I a sobre mitja cirera, verdes i vermelles.
Dobleguem un costat.
I l'altre. Amb la punta dels dits fem una mica de pressió a
sobre per a què es soldin les puntes.Es pinten de sobre amb l'ou batut.
Les he posat sobre una safata amb paper de forn.
Tindrem el forn calent a 200ºC i hi posarem la safata a dintre. En ser freda perdrà temperatura i ens hauria de quedar a uns 170-180ºC.
Aquesta foto està feta per davant del vidre quan portaven 8 minuts de forn.
Aquí portava uns 20 minuts (el temps de forn és orientatiu).
En un cassó s'escalfa confitura d'albercoc amb una mica d'aigua i sucre. La deixem bullir i la passem per un colador per a que no hi hagi grumolls. Amb un pinzell les pintem per a que ens quedin ben brillant.
I tenin unes postres per quedar la mar de bé, senzilles, ràpides, bé de preu, boníssimes. També em recorda aquells temps quan els feia als anys 1960.
M'agraden les preparacions amb pasta de full. Aquests llaços amb poca feina et fan quedar molt bé.
ResponEliminaBon Any Ramón!!
Un llaços, tan bons, ummmmm!!!
ResponEliminaM'encanten aquest llaços.
ResponEliminaPetons
Primer de tot, bon Any Ramon!!
ResponEliminaEm sembla que a casa els hi faré amb cabell d'àngel però també amb crema pastissera, que els hi agrada molt!!!
Petonets.
Aiss Ramon amb tu no puc seguir la dieta...com a mínim visualment....Que bons que són!
ResponEliminaQueden precioses així, aquestes pastes, amb la mica de fruita confitada.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ohh que bonics Ramon i molt fàcils, me'n porto la recepta crec que m'ajudaran en mes d'una ocasió quan tens de portar postres i no saps que fer
ResponEliminaBon Any! Mira que ens dona joc la pasta de full a la cuina! ens presentes un llacets bonic i bons!
ResponEliminaQuè bons Ramon. Bon any!
ResponElimina