Aquí teniu un altra varietat feta només amb tres ingredients: torró de xixona, xocolata blanca i pinyons.
Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pes de barra de torró d'aproximadament 320 g.
Ingredients:
1 = 125 g de torró de xixona (el més bo que he trobat
al super)
2 = 125 g xocolata blanca
3 = 75 g de pinyons (Obviament, quant més bons poseu
els ingredients, més bo quedarà el resultat final)
Elaboració:
Els pinyons els torrarem en el forn,
mireu la entrada Muntar Crema de Mantega i torrar ametlles.Amb els dits, s'esmicola el torró de xixona.
Perquè quan l'escalfem sobre el cassó
no hi pugui entrar ni aigua ni vapor (és molt important perquè si n'hi entrés
no aniria bé)
Posem la barreja en el motlle i amb l'ajuda
de la llengua pastissera s'apreta una miqueta per a que quedi ben
planera.
Agafarem el motlle i l'alçarem a uns 6-7
centímetres d'alçada. Després el deixarem caure sobre el marbre i així ens
quedarà la massa compacta. No cal fer-ho moltes vegadest perquè es veuran els pinyons
a sobre. Es deixa refredar, millor fer-lo un dia per l'altre.
Podeu fer-lo amb els motlles que vulgueu. N'hi ha de moltes mides
i classes, però no el feu gaire gruixut. Si és molt ample, quan està fred, es pot tallar a la mida que
vulgueu. Si el motllo es folra amb paper, surt a la primera.
Aquí teniu una barra de torró per aquests dies de festa. Quan el serviu a taula quedareu la mar de bé.
En la pròxima entrada farem una altra varietat de torró.
Ets un artista dels torrons.
ResponEliminaEs veu un torró ben bo, es difícil escollir només un de tots els que tens al blog.
Petons i bon cap de setmana.
ostres que facil i original !!! m'ha agradat molt la idea, potser te la copio en una altra versio i tot! petons
ResponEliminaCaram Ramon, m'encanta!!!!
ResponEliminaSenzilleta de fer i original.
PTNTS
Dolça
Amb aquest torró el meu blog desitja Bon Nadal.
ResponEliminaGràcies per la recepta, és boníssim i tan facilet de fer ;-)
PTNTS i bones festes!
Dolça