Avui farem el muntatge del pastís de
crema, nata, sense gluten ni lactosa. Per muntar-lo hem de tenir tres
preparats diferents: el pa de pessic sense gluten, la crema de cremar
sense lactosa i la nata sense lactosa.
Amb les proporcions d'aquesta recepta
sortirà un pes d'aproximadament 840 g.
Elaboració:
Aquí tenim el Pa de pessic sense gluten.
Amb aquesta lira tallapastissos el
tallem per la meitat. És un fil molt prim d'acer.
Amb una cartolina de plàstic he tallat dues rodones d'un centímetre més petites que la base del pa de pessic.
He posat a sobre de cadascuna la meitat
del pa de pessic.
Aquí la crema de cremar sense lactosa
amb les mateixes mesures que la recepta 325 g.
Amb l'espàtula es posa crema de cremar a la part de sobre.
També, la part de sobre.
Amb la ma se aguanta la meitat del pa de pessic sobre el plat del granet de la ametlla torrat i amb l'altra mà el posem a les parets.
Amb l'espàtula i amb la mà agafarem la part de sobre i la posarem sobre la nata. Hem de mirar que ens quedi ben centrada amb la part de baix, també que ens quedi bé a la primera, quant menys la toquem i remenem millor. En un cassó hi posem tres cullerades de melmelada d'albercoc, una cullerada d'aigua i una cullerada de sucre. Ho posem al foc remenant amb una cullera i ho deixem bullir un minut. Ho passem per un colador, apretant amb la cullera i quedarà un xarop. Amb un pinzell el pintem amb molt de compte.
I es decora al vostre gust.
Vist de dins.
Ara es hora de pensar què faré a la propera entrada!