Avui farem borratxos de crema cremada
sense lactosa. Per fer-los hem de tenir dos preparats: la base de les Sares i la crema de cremar sense lactosa. Es diuen borratxos perquè, si es vol, es banyen amb
conyac.
Molta gent em diu que darrerament sempre faig postres sense lactosa. Però amb la mateixa tècnica i canviant els ingredients, podeu fer el que vulgueu.
Molta gent em diu que darrerament sempre faig postres sense lactosa. Però amb la mateixa tècnica i canviant els ingredients, podeu fer el que vulgueu.
Amb les proporcions d'aquesta recepta
sortirà un pes de borratxos de aproximadament de 570 g.
Elaboració:
Aquí tenim la base de les Sares
Amb un ganivet de serreta les tallem per
la meitat.
He posat una mica de sucre a la part de
sota i amb la pala ben calenta els he cremat, molt poc.
He voltat el borratxo. Aquest
és el moment de, si es vol, posar-hi unes gotes de conyac.
Amb la mà s'ensucren i amb la pala ben
calenta es cremen una mica, amb molt de compte.
És millor tornar a posar-hi sucre i
cremar-lo dues vegades.
En un cassó hi posem tres cullerades
de melmelada d'albercoc, una cullerada d'aigua i una cullerada de
sucre. Ho posem al foc remenant amb una cullera i ho deixem bullir un
minut. Ho passem per un colador, apretant amb la cullera i quedarà
un xarop. Amb un pinzell els pintem amb molt de compte.
Els he posat cada un dintre una càpsula
de paper i sobre una safata amb blonda.