dissabte, 28 de gener de 2012

Bracets de crema


Ara farem els bracets de crema. Per fer-los hem de tenir dos preparats diferents, massa del braç de gitano i crema pastissera. Amb aixó ja podem començar. Amb les proporcions d'aquestes receptes sortirà un pes de braçets d'aproximadament 1000g.


 Aquí tenim la planxa per fer els bracets, la recepta i les mesures dels ingredients són les de la massa del braç de gitano.
He fet la crema pastissera amb 600 g de llet, 96 g de sucre, 7 rovells de ou, i branca de vainilla, o pell de llimona i canyella, 48 g de maizena o mido de de blat. La deixarem refredar i la posem en la mànega.
Posem la planxa al revés, amb un ganivet de serreta afinem els costats i en fem dotze trossets. Amb la mànega hi posem la crema al mig.
N'agafem un trosset i el posem sobre un paper.
Amb les mans el cargolem una mica: amb la mà esquerra s'aguanta el paper i amb la dreta i amb l'ajuda d'un cartó l'apretem per a que quedi ben rodó.
El deixem reposar un moment.
Amb un ganivet s'afinen els costats, posant-hi una mica més de crema.
Posem sucre en un plat, donem voltes al bracet i així ens quedarà ben ensucrat.
Els posem en una càpsula de pape i sobre una safata, i els tindrem tots junts, a punt per fer les postres d'un dia de festa major.

Us animo a fer-los. Ja veureu que us ho passereu bé.

7 comentaris:

  1. Ramon deus tenir telepatia ........precisament avui estava pensant que demà de postres faria un braç de gitano gran de crema, però veient aquest bracets crec que m'atrevire a fer-los individuals.
    Gràcies per compartir.
    Fins aviat!!!

    ResponElimina
  2. Això és una autentica classe magistral!, quins bracets tan bonics, Una abraçada Ramón.

    ResponElimina
  3. m'encanta el teu blog.... està tot tan bé explicat!!!!
    he fet un pastis d'aniversari seguint les teves receptes..i ha sortit molt bo ^.^

    gracies!!
    carmen

    ResponElimina
  4. Moltes i moltes graciàs Carme, mol be lo del pastis.
    Una forta abraçada.
    Ramon

    ResponElimina
  5. Hola Ramon, quina alegria veure't per aquí també públicant cosetes, et seguiré perquè crec que ets un gran mestre.

    Judith

    ResponElimina
  6. Tal com ho expliques semblen tan senzills de fer i tan... bons!!!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina