Aquesta coca de Sant Joan està feta de pasta de brioix, massapà rebaixat, fruita confitada, pinyons i nata muntada.
Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pes d'aproximadament 720 g.
Ingredients:
1 = Un tros de massa de brioix de 260 g.
(veure brioix amassat amb l'amassadora)
2 = 50 g massapà rebaixat (he utilitzat el que em va sobrar de la coca de Sant Joan 2015)
3 = 100 g crema pel forn (també he utilitzat el que em va sobrar de la coca de Sant Joan 2015)
4 = Fruita confitada.
5 = 15 g de pinyons.
6 = SucreElaboració:
Veure la coca de Sant Joan 2015.
L'he deixat refredar 2 o 3 hores perquè es talla molt més bé si es ben freda. Després d'aquests temps l'he tallat per la meitat amb un ganivet de serreta.
Amb una mànega pastissera amb broca arrissada es posa a la part de baix.
I fem l'acabat final.
Us animo a fer les coques de Sant Joan. Si no les heu fet mai segurament hi veureu una gran muntanya, però amb una mica de pràctica només és un petit turonet. Ja tindreu les postres per la revetlla, la nit més curta de l'any.