Braç de nata de massa
de braç de gitano amb cacau.
Amb les proporcions d'aquesta recepta
sortirà un pes d'aproximadament 480 g.
Ingredients:
Aquí tenim la massa.
Amb un ganivet de serreta he tallat un trosset (de dalt fa uns 320
mm i dels costats 190 mm).
Muntarem 500 g de nata.
Posem la massa al revés de manera que la part de
sota quedi a dalt. Després poso la nata sobre la planxa a la part de dalt.
Amb l'ajuda del paper comencem a
cargolar-lo.
Li donem voltes amb el paper i el deixem reposar.
S'empolsina amb cacau amarg.
Posarem una broca arrissada petita en una mànega i amb la nata
que hem guardat es decora al vostre gust.
El posarem sobre una safata amb blonda.
A l'hora de tallar-lo, amb tanta nata, podeu tenir problemes. Jo l'he congelat una estoneta i així es pot manipular més bé i els talls queden nets i macos. Ara l'estiu podeu servir de postres un tall mig congelat d'aquest bracet es super bo!!!A mes de fer els dos bracets a quedat un trosset de massa i amb un talla pastes petit amb puntes he fet aquestes peces petites. Les he omplert de nata les he decorat i ja tenim una altra varietat per fer rebosteria.
Apreneu de fer aquestes pastes, quan les serviu a l' hora dels postres junt amb una copa de ratafia casolana quedareu la mar de be!!!!