Bon any 2016!!!
Aquest any per Reis farem aquest
tortell de trena de brioix igual com el del any 2015 però el farcirem de
trufa uns 800 g.
Sortirà un pes d'aproximadament 1500 g.
Elaboració:
Després de 67 minuts (el temps de
llevar i escalfar el forn.)
I es va coent.
De seguida que l'he tret del forn, quan està ben calent, l'he pintat amb un
pinzell amb oli i així queda molt lluent.
Quan ha estat ben fred amb un ganivet
de serreta l'he tallat per la meitat.
Aquí tenim la
trufa muntada.
Amb la mànega he posat la trufa a la part de baix,
I hem arribat el final.
La meva idea d'aquest any era de fer entrada d'aquest tortell de la foto inferior. La trena està feta amb 5 tires de brioix i l'elaboració és igual que l'altre, però és molt i molt més difícil. Per això no l'he acabat publicant. En haver-h 5 tires, aquestes han de ser molt més fines i aquí està el problema
a l'hora de treballar-les. De tota manera, amb una mica de pràctica, el de
tres tires és molt i molt més fàcil i el podeu fer molt i molt bé. Quan aquest us quedi bé, feu aquest altre de cinc. Si jo l'he fet, també
el podeu fer vosaltres.
Que els Reis us portin salut i forces regals!