Aquí teniu els bracets de nata sense gluten. Per fer-los hem de tenir dos preparats diferents: la massa del braç de gitano i la nata montada. Sobretot heu de mirar bé que els ingredients que feu servir siguin sense gluten i els estris ben nets.
Aquí
tenim la planxa per fer els bracets. La recepta i les mesures dels
ingredients són les de la massa del braç de gitano sense gluten.
Posem la planxa al revés, treurem el paper i amb un
ganivet de serreta afinem els costats. En fem dotze trossets de 105/110 mm.
Muntarem la nata sense gluten 500 g i la posem en la mànega.N'agafem un trosset i el posem sobre un paper.
Amb les mans el cargolem una mica: amb la mà esquerra s'aguanta el paper i amb la dreta i amb l'ajuda d'un cartó o una rasqueta l'apretem per a que quedi ben rodó. El deixem reposar un moment.
I amb un colador amb sucre fi els he empolsinat.
I tindrem unes postres per a tots els que no poden menjar gluten i es pot dir que no
es nota la diferencia amb els altres, son boníssims.
En la propera entrada farem trenes de pa. Veureu com he fet la massa del llevat mare, com l'he amassat i com es van coent.