Arriba l'hora de fer un pastís de
pasta de full amb crema i fruites naturals. Aquí el teniu.
Amb les proporcions d'aquesta recepta
sortirà un pes d'aproximadament 600 g.
La base de pasta de full.
La crema pastissera 250 g de llet.
Amb una mànega amb broca llisa de 8 mm he omplert la base, uns 8
mm de gruix
Sobre el pastís hi posem amb una mica
de gràcia la fruita tallada a trossets: raïm, plàtan, mandarina, pinya, kiwi,
poma... la fruita que vulgueu.
En un cassó s'escalfa gelea de poma, la deixem bullir uns segons. Amb un pinzell petit es
pinta, amb molt de compte, per donar-li brillantor i que la fruita no
s'oxidi.
També es pot fer amb confitura d'albercoc: s'escalfa en un cassó confitura d'albercoc amb una mica d'aigua i sucre. La deixem bullir uns segons i la passem per un colador per a que no hi hagi grumolls. Amb un pinzell el pintem.
També es pot fer amb confitura d'albercoc: s'escalfa en un cassó confitura d'albercoc amb una mica d'aigua i sucre. La deixem bullir uns segons i la passem per un colador per a que no hi hagi grumolls. Amb un pinzell el pintem.
La varietat de la fruita, una al costat
d'altre, i els seus colors, li dóna un disseny ben maco.
L'he posat sobre una safata amb blonda.