He empolsinat la taula de treball i amb l'ajuda d'un corró he estirat la massa. Ha de quedar amb uns 8 mm de gruix. Amb un "talla pastes" rodó les he tallat. (aquest "talla pastes" ha de ser molt fi per que a l'hora de tallar no es soldin els fulls)
Amb un corró he estirat la massa per a que quedés amb el doble de largada.
Amb la mànega he posat la crema pastissera. Després he posat aigua en un vas amb una mica de crema, ho barregem amb un pinzell i pintem tot el volt de la part de baix.
Agafem la punta de la massa i la posem a sobre. Amb el dit fem una mica de pressió a tot el volt de la cresta per a que quedi ben soldada.
Amb el pinzell les pintem de sobre.
Amb la mà les ensucrem.
Tindrem el forn calent a 200ºC (la safata freda el farà baixar a uns 170ºC). És la temperatura que hem de tenir durant tot el temps de coure.
Després de 25 minuts (el temps de forn és orientatiu perquè depèn de si són grosses o petites)
Ja les tenim fetes
Si les feu i no us queden tant bé no us desanimeu. Torneu-les a fer i vindrà un dia que ho dominareu i una cosa ensenya de fer una altra. També es poden fer de cabell d'àngel.
Com sempre genials! Bon estiu!
ResponEliminaM'encanten...jo n'he fet alguna vegada i queden boníssimes...
ResponEliminaPetonets.
Caram que ben explicat!, realment venen ganes de tastar-les i això que no soc de dolç!...A reveure.
ResponEliminaque bones i que maques t'han quedat. Ja me n'enduria una per després esmorzar ja.....amb crema que bones!! petons
ResponEliminaM'encanta la pasta de full amb crema. Aquestes crestes queden molt boniques, segur que les intentaré fer.
ResponEliminaUna abraçada
Hummmmmm Ramon mira que fa temps que no menjo crestes d'aquestes !! T'han quedat eprfectes.
ResponEliminaBon estiu!!!
Molt bo. Ho he posat avui de postres al restaurant i han triomfat. Petons!
ResponElimina