Aquí teniu les coques de pasta de full amb cabell d'àngel i cireres vermelles o verdes. Senzilles de fer, bé de preu i molt bones. Comencem:
Ingredients:
1 = massa de pasta de full
2 = cabell d'àngel
3 = cireres
4 = sucre
5 = melmelada d'albercoc
Aquí tenim la meitat de la massa de la recepta de la pasta de full.
He empolsinat la taula de treball i amb l'ajuda d'un corró he estirat la massa. Ha de quedar d'uns 8 mm de gruix. Amb un "talla pastes" rodó les he tallat. (el "talla pastes" ha de ser molt fi sino es solden els fulls).
Amb un corró he estirat la massa per a que quedés amb el doble de largada.
En un vas s'hi posa un ou, es bat amb una forquilla i les pintem de sobre amb un pinzell.
Posarem a sobre cabell d'àngel i cireres vermelles o verdes.
Les ensucrem.
Tindrem el forn calent a 200ºC. La safata freda el farà baixar a uns 170ºC. Aquesta serà la temperatura que hem de tenir durant el temps de coure.
Després de 25 minuts (dependrà de si són grosses o petites)
En un cassó hi posem una mica de melmelada d'albercoc, aigua i sucre. Ho posem al foc i ho deixem bullir un minut. Ho passem per un colador i amb un pinzell les pintem.
Les he posat sobre una safata amb blonda
Ja tenim una altra recepta feta: bona, maca i ben brillant!!!! La propera entrada farem Ulleres de pasta de full.
zencilles però, bonissimes
ResponEliminaOhhhhhhhhh Ramon amb el que m'agrada la pasta de full ........... fa temps qu eno en veig a cap pastisseria . Bonissimes:
ResponEliminaPetons
Quins records!
ResponEliminaCaram! Acabo de fer-ne pero amb crema pastissera...!!!
ResponEliminaEs que son tant bones...
Petonets.