Avui
farem borratxos de crema cremada. Per fer-los hem de tenir tres
preparats, una planxa de massa pel braç de gitano, crema pastissera i crema de cremar. Amb
les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pes de borratxos de
aproximadament de 1510 g.
Aquí tenim la planxa de massa pel braç de gitano. Aquesta planxa l'he fet de 5+1 ou i he multiplicat proporcionalment la resta d'ingredients. Han sortit 21 borratxos (si en voleu fer més haureu de fer dues planxes, segons el tipus de forn)
Aquí tenim la planxa de massa pel braç de gitano. Aquesta planxa l'he fet de 5+1 ou i he multiplicat proporcionalment la resta d'ingredients. Han sortit 21 borratxos (si en voleu fer més haureu de fer dues planxes, segons el tipus de forn)
.I
aquí la crema de cremar amb 100 g de llet.
Traurem
el paper de la part de sota la planxa. Aquesta planxa l'he posat
sobre un altre paper i hi he posat la crema pastissera.Amb
un ganivet l'he escampat per a que quedi ben repartida.
Amb
la mà esquerra s'aguanta el paper per sota la safata i amb la dreta,
amb l'ajuda d'una safata de forn, l'apretem per a que quedi ben
rodona i l'envoltem amb el paper.
Com
que tenia temps, l'he deixat reposar unes 10 hores a la nevera. Amb
un ganivet de serreta l'he tallat fent trossets de 20 mm.
En
un cassó s'escalfa gelea de poma i amb un pinzell es pinten. Es pot
fer també amb confitura d'albercoc, aquesta confitura d'albercoc es
posa una mica en un cassó amb una miqueta de sucre i una miqueta
d'aigua i es deixa bullir uns segons. La colem amb un colador i ja
podem pintar.
I
hem arribat al final d'aquesta nova recepta dels borratxos de crema
cremada. Són bonissims!!!!! Aquí tenim una altra cosa que podem fer servir també per fer rebosteria.
mmmm, que bons han de ser! Mai n'he menjat però m'ha agradat l'idea.
ResponEliminaFeliç dia!
Ramon aquest borratxos t'han quedat de f'abula !!! Precisament aquesta setmana el meu home hem demanava si habia trobat cap recepta de borratxos ...segur que els hi faré.
ResponEliminapetons
Tenen una pinta espectacular. Han d'estar bons, bons, boooooons!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ramon sembla que m'endevinis el pensament. Des de que en Narcís va fer el braç de gitano que li vaig dient: fer-me borratxos però no pics. T'han quedat com els que m'agraden.
ResponEliminaUna abraçada
Són una preciositat, i tan bons!!!
ResponEliminauuaaaaaalaaaaa que macos t'han quedat!!! i han de ser un escandoool!!! avuii per despres de dinar m'anirien de fàbula....me n'envies uns quants!! ;) petons
ResponEliminaAquets pastissets son una debilitat a casa meva....L'avi ens en comprava quan erem petits, els diumenges !!!
ResponEliminaI amb aquestes explicacions pas a pas que ens fas, mi posaria ara mateix !!!
Petonets.
Buf! Quants n´havia menjat! T´han quedat de fàbula.
ResponEliminaMmmmmmmmm quina delicia de pastissets!!!!!!!!!! m'encanten!
ResponEliminaSalutacions, Sandra.
Hola, primer de tot felicitar-te per aquest blog, les receptes són fantàstiques. Aquests cremats tenen una pinta maravellosa.
ResponEliminaQue bons que han de ser...... Miraré de fer-los.
ResponElimina