Aquí
tenim un tortell de pasta de full de nata. He que és maco? doncs ara
anirem per fer-lo: hem de tenir la pasta de full, farina, granet de
ametlla,nata , sucre i moltes moltes ganes de que quedi bé!!!! ......(aquest és
el secret, l'ingredient més important)
Sortirà un pes de tortell d'aproximadament de 740 g.
Ingredients:
Sortirà un pes de tortell d'aproximadament de 740 g.
1 = Pasta
de full, una lamina de 275 g (
la compro fresca al supermercat )
2 = granet
de ametlla
3 = sucre
Elaboració:
Posarem
la làmina de pasta de full de 250x400 mm sobre la fusta de treball (que estarà una mica empolsinada de farina). Amb un ganivet tallarem
dos trossos de 90x400 mm. Sobrarà
una mica de pasta.
Agafarem
una cullerada de crema i la posarem en un vas amb una mica d'aigua.
Amb un pinzell ho remenem i amb aquesta barreja ho pintem, dos
centímetres d'un costat.
Agafem
l'altre tros i el posem a sobre de la vora pintada. Amb els dits hi
farem una mica de pressió per
a que quedi ben soldat.
Posarem
la safata de forn a sota un costat del paper, l'estirarem i ja el
tindrem a sobre.
En
una safata amb blonda.
Ramon per fi has fet el teu famòs tortell de nata .....t'ha quedat precios i jo puc donar fer que es molt i molt bó .
ResponEliminaPetons
Oh, oh, oooooooooooooHHHH! Quin tortell més bo!!!Això és un tortell de dimenge!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
ufff que boooo!!!
ResponEliminaA casa ens encanta...pero com hi ha baralles per que sigui de nata o de trufa, faig mitat de nata i mitat de trufa...jeje
ResponEliminaPetonets.
Guauuuuuuuu!!! Ramon que bé que et queda, 100% PROFESIONAL, m´encanta... prenc bona nota. Petons,
ResponEliminaRamón, si pases per el meu bloc trobaras un premi per tú. Ja saps que soc incondicional del teus postres i espero que et faci il.lusió...
ResponEliminaPetonets.
Portava dies buscant la recepta del tortell de nata!!!!
ResponEliminaAquest cap de setmana cau! jejejej
Moltes felicitats pel teu blog! Hi he arribat per casualitat. Expliques i il·lustres molt bé les receptes, i fan una pinta increïble. M'animaré amb aquesta o els cors de pasta de full per un dinar de divendres! També felicitats i agraïments per compartir el teu coneixement amb el món i amb els petits del Centre Obert, admiro la gent que no deixa de fer coses, sobretot si és desinteressadament i pels demés.
ResponEliminaSalut des de les Terres de l'Ebre.
S.