Primer de tot, moltes gràcies a tots per felicitar-me pel meu aniversari. I per celebrar-ho, aquí tenim el pastís de pa de pessic, nata,
crema de cremar, granet d'ametlla i maduixes. I com els darrers dies, l'he fet per a totes les persones al.lèrgiques
al gluten.
Elaboració:
Amb un ganivet de serreta es talla el
pa de pessic per la meitat.
Farem la crema de cremar amb els mateixos ingredients.
Amb una espàtula posarem crema de
cremar, tant a la part de sobre com a les parets.
S'escalfa la pala de cremar, s'hi posa
sucre, tant a les parets com a sobre i es crema. És millor tornar a
posar-hi sucre i cremar-lo dues vegades.
Es posen 500 g de nata al mig i per fer els ornaments de sobre.
En un cassó s'escalfa confitura d'albercoc amb una mica d'aigua i sucre. La deixem bullir i la passem per
un colador per a que no hi hagi grumolls. Amb un pinzell es pinta el
pastís per a que ens quedi ben brillant.
Amb la mànega pastissera l'adornem amb nata.I fem les últimes fotos.
Caram, Ramon, aquest pastís té una pinta deliciosa, si és millor que els que podem comprar a la pastisseria! I sense gluten. Supera contreras, he he. Petons!
ResponEliminaquina pinta, aquesta recepta és per tenir-la en compte, sempre hi ha el moment que s'ha de fer un pastís sense gluten, i té molts números per ser un com aquest.
ResponEliminaAmb totes aquestes receptes no podre començar mai la "operación bikini"...jajaja
ResponEliminaPetonets.
Aquest pastís amb la crema cremada ha d'estar exquisit! Com bé ha dit na Marina, aquest pastís és de pastisseria! I sent sense gluten és ideal per a tots els gustos ^^
ResponEliminaMolts petons :D
Nossa que Delicia!!!
ResponEliminaParabéns e que a Felicidade deste dia se repita por muitos e muitos anos :0)
Beijos Márcia (Brasil - Rio de Janeiro)
http://decolherpracolher.blogspot.com
oohh oohhh oohhh!!! em surten els ulls de les orbites!!! quina pinta! en serio te'n compro un!! petons
ResponEliminaque rico me encanta tu blog me quedo por aqui, y te invito a visitarme.
ResponEliminawww.dulcesbocaditos.blogspot.com
www.recetasparaenamorar.blogspot.com
Que rebonic! I que bo que deu ser!!!
ResponEliminaGràcies perl pas a pas, jo sempre ho prefereixo, tot i que no sempre és imprescindible, però a mi em ve més de gust fer receptes i les tinc molt ben explicades.
Fins aviat!
Boníssim, si senyor!
ResponEliminaRamon cada dia et superes !! No el trobem ni a les millors pastisseries. Ets un CRAK.
ResponEliminaPetons
Enhorabona Ramon! t'hem atorgat el premi Best Blog! Un petó des de http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/
ResponEliminaQué pastel tan fabuloso, ideal para celebrar una ocasión tan especial, enhorabuena!!!
ResponElimina