Ramon,Acabo de fer.los seguint fil per randa les teves recomanacions.Encara són calentets. Suposo que seran boníssims tot i que el massapa m' ha quedat mes enganxós. A la teva foto es veu més sec. Què hauré fet malament? Gràcies per tot el que ens ensenyes i per lo bé que ho expliques. Salut i bona castanyada!!!
primer de tot, moltes gràcies pel comentari. Segons el que dius, estic segur que no et varen quedar bé perquè la recepta no està ben explicada (error meu). La clau està en que quan es barreja la farina amb el sucre s'ha de fer molt i molt poc, només barrejar una mica..., si es treballa molt surt l'oli de les ametlles, que és el que t'ha passat. Arreglaré la recepta per a que ho expliqui més bé.
Ramón............boníssims, no se m'acut dir-te res més.
ResponEliminaOstres quanta varietat!!! és difícil escollir... però si només me'n pogués quedar un... trio el de codonyat, quina pinta!
ResponEliminaJa s'acosta el dia. A casa els que més agraden son els de pinyons, després els de codonyat. Encara que tots el que ens ensenyes estàn bons.
ResponEliminaPetons,
Per mi els de coco, Ramon!! Un recull excel·lent de propostes, que bé! Petons
ResponEliminaPanellets Ramon!!! Vindré a buscar-ne uns quants a casa teva, que jo enguany no tinc ganes de fer-ne, jajajaja!
ResponEliminaPetons!
que bons!!! jo, ara mateix vaig a casa ma mare a fer-los!!!
ResponEliminabona castanyada Ramon!!
Ramon,Acabo de fer.los seguint fil per randa les teves recomanacions.Encara són calentets. Suposo que seran boníssims tot i que el massapa m' ha quedat mes enganxós. A la teva foto es veu més sec. Què hauré fet malament?
EliminaGràcies per tot el que ens ensenyes i per lo bé que ho expliques.
Salut i bona castanyada!!!
Paquita,
Eliminaprimer de tot, moltes gràcies pel comentari. Segons el que dius, estic segur que no et varen quedar bé perquè la recepta no està ben explicada (error meu). La clau està en que quan es barreja la farina amb el sucre s'ha de fer molt i molt poc, només barrejar una mica..., si es treballa molt surt l'oli de les ametlles, que és el que t'ha passat. Arreglaré la recepta per a que ho expliqui més bé.
Una abraçada.