Aquí tenim uns pastissets de massa de
braç de gitano, nata i trufa. Veureu que són molt fàcils de fer.
Amb les proporcions d'aquesta recepta sortiran 12 pastissets de
50-100 mm i un pes d'aproximadament 1200 g.
Per fer la planxa teniu la recepta i les mesures dels ingredients de la massa del braç de gitano. (quant més bons poseu els ingredients, més bons seran els pastissos)
Per fer la planxa teniu la recepta i les mesures dels ingredients de la massa del braç de gitano. (quant més bons poseu els ingredients, més bons seran els pastissos)
Aquesta planxa fa unes mides de 320x 440 mm i hi he repartit les 12 peces. Podeu fer les mides que vulgueu vosaltres, am la planxa més grossa o més petita, així com les mides dels pastissets.
Amb la ajuda d'un metre, un regle, un
ganivet de serreta i aquesta plantilla de cartró he tallat 24
trossets i així han quedat tots igual.
He triat els 12 trossets més macos per posar a la part de sobre. En un cassó s'escalfen dues cullerades
de confitura d'albercoc i una mica de sucre. La deixem bullir i la
passem per un colador. Amb una cullera s'aixafa per a que surti
liquida i no hi hagi grumolls (interessa que quedi espessa per a que
aguanti la brillantor). Amb un pinzell es pinten.
A sobre la trufa hi he posat la nata 500 g.Aquests pastissets amb una mica de pràctica són fàcils de fer, estan bé de preu i teniu unes postres de categoria, per quedar la mar de bé. Ara que s'acosta l'hivern i les temperatures són més baixes va més bé per treballar la nata i la trufa. És el temps ideal per fer aquest pastissets. Quan estan fets s'han de posar de seguida a la nevera. Penso que ha valgut molt la pena de passar uns petits
moments i fer aquesta recepta.
oohhh amb nata m'encanten!! saps que, dema vull fer un braç de gitano , i agafare la teva recepta per la massa, amb el teu permis. Ja t'explicaré que em surt! jeje petons
ResponEliminaRoser, tens tot el meu permís per copiar la recepta no aquesta si no totes, i estic ben segur que te quedara molt be.
EliminaRoser una abraçada!!!!
ja l'he fet, i ja ens l'hem menjat!! ets un crak!!! aquesta recepta la publico ben aviat i dedicada!! moltes gràcies mestre! peto
EliminaRamón, com sempre, bonics i bonissims
ResponEliminaM'encanta la idea. L'altre dia vaig fer el braç de gitsno de crema. Posada la massa en forma de pastisset individual m'agrada, com sempre
ResponEliminaQuina delícia de pastissets! i a més com sempre, súper ben acabats i decorats, un artista!
ResponEliminaHola Ramon, quant de temps sense passar pel teu blog!!! m'acaba d'entrar una gana veient tot els que has fet aquest temps!!!
ResponEliminapetons
carmen
Ohhhhhh quina delicia Ramon !! Aquests pastisset han de ser bonissims. Les teves receptes mai fallen.
ResponEliminapetons
Aquests tipus de pastissets em porten records d'infantessa, avui ens done per fer molts dolços americans, però no s'han de perdre els de tota la vida.
ResponEliminaPetons.
Que monos i quina bona pinta que tenen Ramon!! Jo ja vaig provar els teus mini bracets de gitano (pendents de publicar al meu bloc, ja t'avisaré quan ho faci). Segur que aquests pastissets també estan boníssims!
ResponEliminaPetons
Molta innovació però aquests pastissets no fallen mai!
ResponEliminaA casa ens encantarien, que bonics!
ResponEliminaQuina col·lecció més bonica i bona!! una versió que no pot fallar!!!
ResponEliminaM'encanten!!!!
ResponEliminaDeliciosos y bonitos me encantan, me gustan tus recetas me quedo como seguidora besos
ResponEliminaI tant que són facils de fer... i han de ser boníssims!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça