Ingredients:
1 = Els mateixos que la Massa del braç de
gitano.
Aquí tenim la planxa de la massa del braç de gitano.
Aquí tenim la planxa de la massa del braç de gitano.
He girat la planxa i he tret el paper. Amb un ganivet de serreta l'he tallat (de dalt fa 320 mm i dels costats 260 mm).
Posem la nata a la mànega sense broca. Guardarem una mica de nata per repassar
els costats i decorar per sobre.
Amb l'ajuda d'un estri s'apreta per a
què ens quedi ben rodó (amb la mà esquerra s'aguanta el paper i
amb la dreta s'apreta). Li donem voltes amb el paper i el deixem
reposar.
T'ha quedat molt ben acabat, Ramon! A mi la massa genovesa encara se'm resisteix... sempre em fa mandra, fer-ne... m'hi hauré de posar! Petons
ResponEliminaRamon !!! ......t'ha quedat perfecta .......quin goig que fa aquest braç .
ResponEliminaPetons
Un clàssic que no passa mai de moda, t'ha quedat genial i molt ben acabat ;) un petó!
ResponEliminaAra mateix me'n menjaria un bon tros, quina guapada!
ResponEliminaNO saps les ganes que m'han vingut de ficar-hi cullerada!! quanta nata!! com m'agrada la nata muntada i el braç de gitano, encara que a mi sempre se'm trenca una mica....petons
ResponEliminaA mi no em queda mai tan ben acabat, m'hi hauré d'esforçar una mica més!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina presentaciò mès perfecta...tot un pastisser noi....una abraçada.
ResponEliminaEl clàssic amb majúscules...què bona aquesta nata fresqueta, oi?
ResponEliminaFelicitats!! al meu bloc i tens un detall
ResponEliminaRamon, Ramon un dels meus preferits. Avui hem fet nata però ha volat abans de fer la planxa!!!!
ResponEliminaBon diumenge!
El Diumenge vaig estar a Porqueres i a la plaça, en una pastisseria vaig veure aquest dolç i buscant la recepta e descobert el teu bloc.
ResponEliminaSalutacions
Ja et vaig dir el què sobre aquest fantàstic braç... ara només entro per dir-te que si tens un momentet, tens un regal al nostre blog! cuinantentrellibres.blogspot.com.es ;)
ResponElimina