Aquests són els pastissets de pasta de full amb crema
i poma. Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pes
d'aproximadament 525 g, uns 65 g cada un.
Ingredients:
1 = 1 làmina pasta de full (275 g de
pasta de full fresca que compro al supermercat)
4 = sucre
5 = confitura d'albercoc
5 = confitura d'albercoc
Elaboració:
Primer de tot farem la crema. Així,
mentre es prepara la resta, la crema s'anirà refredant. A
continuació cal preparar la poma per decorar: pelar-la, treure-li el
cor i tallar-la a làmines fines.
Posarem la làmina de pasta de full
sobre la fusta de treball, que tindrem una mica empolsinada de
farina. Aquesta làmina te unes mides de 380 / 260 mm i un gruix
d'uns 3 mm. Si alguna marca és més gruixuda s'afina amb el corró
per a que quedi amb aquest gruix, més o menys.
He posat el trossets sobre una safata i
paper de forn. En un vas hi batem una mica d'aigua i una mica de crema
i amb un pinzell pintem el sobre.
Tindrem el forn calent a 200ºC i hi
posarem la safata a dintre. En ser freda perdrà temperatura i ens
hauria de quedar a uns 170-180ºC.
En un cassó s'escalfa confitura
d'albercoc amb una mica d'aigua i sucre. La deixem bullir i la passem
per un colador per a que no hi hagi grumolls. Amb un pinzell les
pintem per a que ens quedin ben brillant.
aquestes són les pastes que més li agraden del meu marit, em guardo la recepta.
ResponEliminaUna abraçada.
Que bons Ramon . T'han quedat perfectes com sempre !!!
ResponEliminaPetons
preciosos i requetebons que t'han quedat! de luxe! ptons
ResponEliminaQuina cucada, Ramon!! I que bons que deuen ser!!!
ResponEliminaAmiga,
ResponEliminaVocê é muuuuiiito malvada em postar essa DELICIA... Huuuuummmmm!!!
Beijos Márcia (Rio de Janeiro - Brasil)
http://decolherpracolher.blogspot.com
Pastissets de pasta de full! Em tornen boja! Abans de començar a aprendre rebosteria, gairebé l'únic postre que preparava era el pastís de pasta de full i poma, jejeje.
ResponEliminaT'han quedat genials, com sempre!
Petons