dissabte, 24 de març del 2012

Bunyols de bacallà


Avui farem els bunyols de pasta chous i bacallà. Són més un aperitiu que unes postres, la pasta és salada i com que no porta sucre, costa molt que agafin color. Per això tenen aquest color pàl·lid però són ben cuits i bons.

Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pes de bunyols d'aproximadament 630 g.




Ingredients:

1 = Les mesures de la pasta choux. 
2 = 250 g de bacallà esmicolat .
Es posa el bacallà esmicolat en la pasta i amb una espàtula es barreja.
Ja ho tenim a punt per coure.
Escalfarem l'oli 180ºC.
Amb una cullera posarem a la paella petits trossets de pasta.
Quan estan cuits d'un costat els anem girant.
Els deixem coure de l'altre costat.

Es treuen.

I els posem en una safata.


I aquí tenim els bunyols de vent de pasta chous i bacalla.

4 comentaris:

  1. Ramon que bons aquests bunyols de bacallà. Tot un clàssic que sempre trionfen.
    Petons

    ResponElimina
  2. En faré aquesta setmana. T'han quedat genials!

    ResponElimina
  3. Jo,alguna vegada, també els faig de pasta choux i realment queden boníssims..
    Petonets.

    ResponElimina
  4. ummmmmm!!! ens passem al salat que bé.. !!!
    >.<
    CARMEN

    ResponElimina