Aquesta
entrada va dedicada al Centre Cívic de Banyoles pels seus 10 anys.
Demà divendres hauré de fer un taller de 10h a 13h, i prepararem 10
pastissos, un per cada any.
En
faré la meitat de mantega i granet d'ametlles i els altres de
mantega de color de xocolata i així tothom
en tindrà un trosset quasi igual. Abans
de fer un taller o una classe de pastisseria sempre m'ho preparo el
dia abans...perquè?,per tenir les idees més fresques i clares, i em
pugui quedar com més bé millor. Per això he entrat a la cuina,
m'he posat el davantal, he anat per feina i he fet aquests pastís...
Per fer el pastís de mantega hem de fer 3 preparats diferents: el pa de pessic, la crema de mantega i torrar les ametlles. Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pastís d'aproximadament 665 g.
Per fer el pastís de mantega hem de fer 3 preparats diferents: el pa de pessic, la crema de mantega i torrar les ametlles. Amb les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pastís d'aproximadament 665 g.
Elaboració:
Es
talla el pa de pessic per la meitat amb un ganivet de serreta i
s'unta la part del mig de mantega. Compte no posar-n'hi massa...val
més posar-la a sobre.
S'unta
amb la crema de mantega la part de sobre i les parets.
Agafarem
un tros de plàstic, fem unes petites puntes amb unes tisores. i
“pentinem” la mantega de la part de sobre del pastís.
Amb
la mà esquerra s'aguanta el pastís sobre el plat de les d'ametlles
i amb la dreta es posa el granet de ametlla a les parets.
jo vull un trosset!!! jaja
ResponEliminaT'ha quedat precios Ramon!! ......Jo puc donar fer de que es molt i molt bó !!! ............ Que vagi motl bé demà amb els 10 pastissos.
ResponEliminaPetons
Ramón, un precioso y delicioso, pastel.
ResponEliminaQue bonic! Que us ho passeu molt bé demà!
ResponEliminaLlàstima que Banyoles em quedi tan lluny!!
ResponEliminaQue vagi molt bé amb els 10 pastissos, i felicitats pels 10 anys!
PTNTS
Dolça
Gràcies pels vostres comentaris. Va anar molt bé i va ser una festa magnífica.
ResponEliminaRamon
Ostres Ramon quina llàstima m'ho vaig perdre!!!
ResponEliminaEl pastís preciós quina bona pinta que fa!!!
Per favoooor.....els pastissos de mantega son els meus preferits. La meva mona de cada any és així i m'encantaaaa!!! com la disfruto!!! merci per la recepta!!! ptons
ResponElimina