Ara
muntarem el pastís de Trufa. Per muntar-lo hem de tenir tres
preparats diferents: pa de pessic, nata i la trufa. Aquest
pastís de trufa l'he omplert de nata, a la part del mig. El podem
adornar amb unes rodonetes de nata, boletes o fideus de xocolate.
Amb
les proporcions d'aquesta recepta sortirà un pastís
d'aproximadament 870 g.
Muntatge:
Es
talla el pa de pessic per la meitat amb un ganivet de serreta i
s'omple la part del mig de nata (300 g de nata). En deixarem una mica
per decorar.
Amb
un ganivet he posat una mica de nata a les parets i trufa a la part
de sobre per a que quedi ben pla. Després amb la pistola pastissera
he fet l'acabat.(400 g de trufa)
I
ara prou pastissos. Anem per fer bunyols que s'acosta Setmana
Santa!!!!!!!!!!!!!
L'altre em va agradar, aquest molt més!!!!
ResponEliminaQuina bona pinta que té aquest pastis !!! T'ha quedat de cine .
ResponEliminaFins aviat
Ramon, com sempre, bonissims
ResponEliminaUn pastís com aquest a casa meva té l'èxit assegurat!
ResponEliminaostres, jo en tinc que fer un la setmana que be, pero al revés...o sigui, farcit de trufa i recobert de nata.
ResponEliminaper cert, et volia preguntar, si el congelo quedará bé? I quan de temps abans el trec del congelador?
Moltes gracies.
petonets.
Gemma si que el pots congelar, una petita estona abans treu-rel del congelador ni ha prou, Si el tallàs una mica congelat queden molt mes be els talls, després al pots posar a la nevera i aguanta molt, al revés també quedara be, t'animo a fer-lo. Moltes graciàs ha tu.
ResponEliminaUna forta abraçada.
Ramon
gracies Ramón, quan el fac, ja t'explico com a anat,ok?
ResponEliminapetonets.
Que pinta más exquisita!!!
ResponEliminaUn saludo
Per llepar-se'n els dits!
ResponElimina