Aquí
tenim la planxa per fer els bracets, la recepta i les mesures dels
ingredients són les de la massa del braç de gitano.
He
fet la crema pastissera amb
600 g de llet, 96 g de sucre, 7 rovells de ou, i branca de vainilla,
o pell de llimona i canyella, 48 g de maizena o mido de de blat. La
deixarem refredar i la posem en la mànega.
Posem
la planxa al revés, amb un ganivet de serreta afinem els costats i
en fem dotze trossets. Amb la mànega hi posem la crema al mig.
Amb
les mans el cargolem una mica: amb la mà esquerra s'aguanta el paper
i amb la dreta i amb l'ajuda d'un cartó l'apretem per a que quedi
ben rodó.
Els
posem en una càpsula de pape i sobre una safata, i els tindrem tots
junts, a punt per fer les postres d'un dia de festa major.
Ramon deus tenir telepatia ........precisament avui estava pensant que demà de postres faria un braç de gitano gran de crema, però veient aquest bracets crec que m'atrevire a fer-los individuals.
ResponEliminaGràcies per compartir.
Fins aviat!!!
Això és una autentica classe magistral!, quins bracets tan bonics, Una abraçada Ramón.
ResponEliminaQuins records!
ResponEliminam'encanta el teu blog.... està tot tan bé explicat!!!!
ResponEliminahe fet un pastis d'aniversari seguint les teves receptes..i ha sortit molt bo ^.^
gracies!!
carmen
Moltes i moltes graciàs Carme, mol be lo del pastis.
ResponEliminaUna forta abraçada.
Ramon
Hola Ramon, quina alegria veure't per aquí també públicant cosetes, et seguiré perquè crec que ets un gran mestre.
ResponEliminaJudith
Tal com ho expliques semblen tan senzills de fer i tan... bons!!!
ResponEliminaPetons!
Anna